Acta 25-05-2011

Breu explicació del moviment del 15 de Març i de les experiències viscudes a pl. Catalunya així com la continuïtat fins diumenge de l’acampada. També s’exposa que es duu a terme l’assemblea perquè la indignació s’extèn als barris, com Nou barris.

S’informa de la xerrada “La resposta islandesa a la crisis” a l’Ateneu, inclús es parla de fer-la a la marquesina de via julia, però finalment es farà a l’ateneu.

Es parla de crear comission de treball i tasques concretes, en el debat es veu com a feina a fer, però que estem en un procés constitutiu com a assemblea i es veu com a feina posterior.

Es convida, davant l’allau d’intervencions generals, a que la gent prepari, pensi, parli, etc. en les seves associacions, entitats, AAVV, grups d’amics, per ell mateix, etc. coses més concretes i treballades, ja siguin per exemple les comissions a la següent assemblea.

Es parla molt de les retallades a la sanitat: caps, privatització, retallades, assemblea de treballadors/es a Vall d’Hebron, etc.

Proposta 1: Mantenir el punt d’informació cada dia
Proposat2: Fer-la un cop a la setmana.

S’elabora una llista per dies de manera setmanal on s’apunta la gent per tal de mantenir el punt d’informació. I segons la disponibilitat es decidirà.

Es parla que l’assemblea de nou barris hauria de ser autogestionada, però també es comenta que en cas de ser necessari hi ha diners de l’acampada de pl. de Catalunya cap als barris.

Es prioritza l’autogestió pròpia i s’informa del pot de resistència pels gastos de les pintures, cordes, pinzells, etc.

Es parla de treballar també amb un calendari únic de mobilitzacions.

Les acampades queden aparcades davant el debat. La majoria encara no les veu i entre els/les que la veuen hi ha disparitat en el lloc on fer-les: districte, pl. Àngel Pestanya, Francesc Layret.

Amb la llista de disponibilitat s’arriba al següent acord.

Acord: Es posarà cada dia el punt d’informació de manera fixe a la marquesina de Via Júlia.

Proposta 1: Assemblea cada dia
Proposta 2: Assemblea un cop a la setmana, cada dimecres.

Acord: Assemblea cada dimecres a les 19h a la marquesina de Via Júlia

Es parla de fer difusió màxima i altaveu de sanitat, educació i habitatge.

Es parla que la comunicació no ha de ser solament per Internet, es parla de fer cartells per convocar les assemblees de cada dimecres.
Es diu d’informar al punt d’informació.

S’alerta sobre la celebració de Canaletes pels seguidors del FCBarcelona i dels possibles altercats per la celebració, ja que acostumen a ser freqüents les càrregues policials en dites celebracions.

Davant la urgència del tema de la sanitat, es proposa una mobilització concreta a fer al barri.

Acord: A les 18h a la Marquesina de Via Julia mobilització cap a l’hospital de la Vall d’Hebron per tal de fer amb els/ les treballadors/es de l’hospital un cordó humà.

Es parla que a banda d’anar a hospital i caps, la gent dels llocs de treball vinguin tb a les assemblees. Estenent-ho a altres llocs de treball.

Acord: Treballar per a que vinguin treballadors/es que tinguin el centre de treball a nou barris.

Es llença la proposta a la resta de barris que el dimarts facin el mateix amb l’hospital que tinguin assignat. Es portarà a pl. de Catalunya.

Anuncis

2 responses to “Acta 25-05-2011

 1. Seria muy bueno difundir lo de la cacerolada todos los dias a las 21h desde tu balcon y seria buena oportunidad este miercoles hacer la cacerolada en la marquesina y como el otro dia ir hasta la seu del districte para que la gente nos vea, llevando una pancarta al principio poniendo algo como indignados nou barris, cacerolada todos los dias desde tu balcon a las 21h.
  Me consta en otros barrios la cacerolada esta teniendo una mayor difusion y un barrio tan y tan reivindicativo como el nuestro no puede ser menos.
  INDIGNADOS!!!!!!

  • Hola companys i companyes!
   Visc al turó de la peira, i des del diumenge (ja que abans estava treballant a plaça catalunya en la comissió d’educació), surto cada vespre (a les 21h) al balcó i desafortunadament, sóc la única cassola que s’escolta des d’allí. Hem de treballar perquè això canviï.
   Trobo genial la teva iniciativa Alberto! Penso que a més, es podria treballar per fer cartells/octavetes i repartir-les arreu del districte (per exemple, tambien podríem enbustiar en els pisos, per arribar a tothom). També, dissenyar petites pancartes per penjar als balcons. Bé, el dimecres a les 19h ens trobem a l’assemblea de nou barris, no? Si m’equivoco feu-m’ho saber! moltes gràcies a totes i tots! ànims nou barris!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s