Crida a la Unitat dels/les treballadors/es de Nou Barris

> Convocatoria PDF en Castellano
> Convocatoria PDF en Català

Davant la urgent necessitat de crear espais unitaris i oberts, on denunciar i lluitar contra les brutals agressions que les treballadores i treballadors en les seves diferents situacions laborals (en actiu, aturats/des, precàries, estudiants, jubilats/des) venim sofrint en forma de:
• Retalls a la sanitat, educació, serveis públics. etc.
• Retalls salarials i augment dels acomiadaments.
• Desnonaments i especulació immobiliària.
• Retalls de subsidis i subvencions a persones dependents
• Discriminacions de gènere.

I que de forma immediata es veuran agreujades amb la pèrdua quasi absoluta de drets laborals i sindicals per les successives reformes laborals.

Diferents persones actives en la solidaritat amb els/les treballadors/es i militants de l’Esquerra Sindical de Nou Barris, veiem necessari fer una crida per crear un marc plural, assembleari i estable, de coordinació i suport mutu.

L’objectiu és que a cada barri treballem per la unitat de treballadores i traballadors, independentment de la nostra situació individual i afiliació sindical, per superar l’apatia i desmobilització obrera, frenar l’atac de la patronal als salaris i drets laborals i recuperar la fraternitat de classe.

El desenvolupament d’aquest espai comú i democràtic permetrà superar la dispersió, acumular forces i encarar amb més possibilitats d’èxit la lluita pels llocs de treball, contra la precarietat i els acomiadaments, per la integritat dels serveis socials (sanitat, educació …) , per l’habitatge i els transports públics i assequibles, etc. També per mobilitzar des dels barris cap a les convocatòries generals de lluita.

Convoquem a assistir a una primera assemblea per debatre aquests objectius i els que es consideri oportú afegir o modificar, a partir de la qual ens reunirem regularment coordinats amb l’Assemblea 15M de Nou Barrris, les comissions laborals i el sindicalisme combatiu per donar força i extensió a la lluita.

Volem impulsar el suport mutu i la coordinació estable a cada barri, a cada poble, a cada polígon, a cada empresa, per fomentar la solidaritat com a arma més eficaç contra tota injustícia i explotació laboral.

No n’hi ha prou amb lluitar a l’empresa o en el sector, hem d’unir-nos i organitzar-nos als barris, també al Districte de Nou Barris.

Vine i participa!
dimarts 6 de març del 2012 – 19:00
Casal Popular Tres Voltes Rebel (Pg. Urrutia 125)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s