Noves okupacions 15M, pel dret a l’habitatge

Dijous coincidint amb la vaga d’universitats es va okupar un immoble per famílies desnonades a la pl. Duc de medinacelli, 7. Donat que el jutge havia donat 24h per abandonar-lo o els/les companys/es serien desallotjades, degut a que l’habitatge era inavitable, segons el jutge, han marxat avui dissabte de l’immoble.

A la concentració-acció que es va convocar a pl. de Catalunya a les 19h el divendres 18N, aquesta va acabar en manifestació, d’unes 1500 persones fins al barri d’Hostafrancs a Sants. Un cop al c) La bordeta, es va okupar un immoble de 12 habitatges propietat de Sa Nostra. Sa Nostra ha rebut 915 milions d’euros públics en ajudes i rescat.

Aquest edifici rep el nom habitatge18n i estarà destinat a famílies (no tenen perquè ser les famílies tradicionals) desnonades o sense accés a l’habitatge.

Al carrer Londres amb Villaroel avui dissabte 19N, s’ha visualitzat un altre okupacio que es va fer fà uns dies enrera. Un edifici buit propietat de l’ajuntament, però aquest ha estat desallotjat per la guàrdia urbana sota l’ordre de desallotjament via administrativa firmada per l’alcalde Xavier Trias.

Altres okupacions han hagut a Olot i Sant Cugat del Vallès.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s