Nou barris per la convivència

La Xarxa 9 Barris Acull organitza un acta on farà la presentació del manifest: “Davant les eleccions del 20 de novembre: 9 Barris per la Convivència”.

Un manifest fet per totes les entitats de 9barris on ha participat també l’assemblea d’indignats/des de nou barris. El manifest s’ha fet davant el temor d’una campanya electoral que pugui estar marcada per un tó més fortament encarat contra la immigració, com les moltes declaracions de Duran i Lleida durant aquests dies. A pocs dies de la campanya les seves declaracions poden marcar una intenció d’un discurs xenòfob i de promoció de l’enfrontament entre uns i altres (declaracions contra els andalusos, contra la immigració, …).

Davant aquesta pressumpció les entitats, AAVV, organitzacions, etc. de nou barris, no es poden quedar plegades de braços i fan públic un manifest per la convivència a nou barris, on tots/es som veïns/es.

L’acte tindrà lloc el proper 2 de novembre a les 19 h. a la Biblioteca de la Zona NordC/ Vallcivera, 3 bis, 08033 Barcelona, Metro: Torre Baró – Vallbona.

Us esperem a tots i totes, la vostra presència és imprescindible

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s