Desallotjament d’una familia amb violència i sense avís a 9barris

concentració amb assemblea
Aquesta tarda,28-9-2011, a les 18h. davant del nº 28 del c/Marin/Alcantara

Aquest matí a les 8 del mati varies furgonetes del Mossos han aparegut davant del número 28 del c/Marin per desallotjar una familia que vivia des de feia anys en un pis okupat per desesperació. Sense previ avís judicial, sense respectar el dret a defensar-se han desallotjat la familia amb una violència inaudita. 500×20 creu que les poders fàctics estan generalitzant el desnonament sense avís per evitar la defensa que fan de les famílies les organitzacions pel dret a l’habitatge.

Sobre les 9 del mati la comissió judicial amb el procurador del INCASOL ha ordenat trencar la porta a cops i wels Mossos que han entrat amb tota la familia dintre. Trencada la porta la polícia ha actuat amb contundència amb un cop al cap i un altre a la nou del coll per ennuagar el Gabriel, cap de familia,  i esposat ha perdut la consciència. Un dels menors al intentar ajudar al seu pare ha estat esclafat contra la paret. Atacs d’histèria dels més petits i la mare plorant.

Aquest mati han estat atessos als serveis d’urgència del CAP i informaran de danys físics.

La familia amb 3 fills petits ja havia petit 3 desnonaments anteriorment. Diverses entitats com 500×20 varem ajudar la familia en el seu moment.

Ahir en aquest post ja 500×20 ja intuïa que podia passar amb les famílies que ocupavem pisos de l’Incasol. després de l’anunci del Secretari d’Habitatge que donará els 3200 pisos en lloguer assequible, la primera mesura serà buidar amb iolència i sense previ avis a les desenes de families que vivien en aquests pisos.

BON COMENÇAMENT per llogar els pisos socials !!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s