Indignats/des de la resta de l’estat envolten els parlaments

Davant la gesta grega on més de 60000 persones van encerclar el parlament i no deixaven sortir als polítics, aquest exemple d’indignació s’esten per altres indrets.

Dimarts a la nit més de 3000 persones van concentrar-se davant les portes del congres dels diputats a Madrid per protestar contra la reforma de la negociació col·lectiva i la decessió gubernamental. Al crit de “NO nos representan!” van deixar clar la postura d’indiganció que es va traslladar des de la pl. del sol a les portes del màxim òrgan de representació de la ciutadania. No va haver cap mena d’incident.

A diferència de València on van haver càrregue policials contra els indignats/des que es que es concentraven el parlament valencià, amb la detenció de 5 persones, en una altre demostració de força innecesària i desmesurada.
Per sort ahir a la nit van sortir en llibertat.

+ info:Noticia a la vanguardia

El 14 i 15 de juny li toca a Catalunya mostra la seva indignació davant el parlament de Catalunya, Puig Dimissió!, el dia que aprovaran les retallades socials. No hi faltis!!

Anuncis

One response to “Indignats/des de la resta de l’estat envolten els parlaments

  1. Demà dilluns a les 21 hh. tothom que pugui, a la marquesina de Via Julia per engantxar cartells sobre l´acampada del 1 a la Ciutadella i el bloqueix al parlament del dia15.

    Juntes ho podem tot!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s