Intenten desallotjar violentament Pl. Catalunya

A primera hora del matí els mossos d’esquadra han desallotjat amb camions de la brossa, on han llençat tot el que havia a la plaça, l’acampada de plaça de Catalunya.

Han requisat pc’s, telèfons mòbils, pdas, etc. de tota la gent qu hi havia. A banda tots/es els membres dels cossos policials anaven sense la placa reglamentaria i obligatòria.

Podeu veure fotos dels mossos mofant-se de la gent: Chulos i a la web de l’acampadabcn podreu veure les imatges a la plana principal de com s’emporten tot: Usurpadors

A més els mossos han acordonat tota la zona impedint entrada i sortida de la gent, des de pl. urquinaona fins pl. universitat.

La gent de manera espontania i massiva s’ha llençat en direcció pl. Catalunya per donar suport a les 200 persones que continuaven resistit, de manera pacífica, el desallotjament violent dels mossos.

Davant la massa els mossos han emprat la violència i s’han produit càrregues policials han disparat pilotes de goma i han deixat un rastre de 87 ferits que cotniua pujant perquè continuen les càrregues policials pel centre de Barcelona.

Podeu veure la desmesurada acció de les forces d’odre públic del sistema a: http://www.flickr.com/photos/acampadabcnfoto/

Finalment la gent ha pogut okupar de nou la plaça i els mossos s’han replegat. La gent ha pres la plaça de nou i s’està demanant aliments, taules, tendes, etc. per montar-la de nou.

Tots/es cap a plaça de Catalunya!!!

Es fà una convocatòria urgent:
A les 19h a la plaça de Catalunya per concentrar-se
A les 21h caçerolada a pl. de Catalunya
A les 22’30h Assemblea

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s